In Memoriam: Eerbetoon aan Catherine Gaudissart

Iedereen bij Sibelga is diep getroffen door het plotse overlijden op 11 juli 2024 van Catherine Gaudissart, lid van het directiecomité en directrice van het departement Client. Haar heengaan zorgt voor een enorme leegte in ons bedrijf en het is met een zwaar gemoed dat we hulde aan haar brengen. Ze was een opmerkelijk mens, zowel op professioneel als op privévlak.

Catherine startte 14 jaar geleden in onze onderneming. Ze bracht een schat aan ervaring met zich mee en versterkte onze aanpak op het gebied van klantenservice met een zeldzame vastberadenheid en welwillendheid. Haar belangrijkste doel is altijd geweest om onze klanten centraal te stellen bij alles wat we ondernemen. In dit verband heeft zij met name hun ervaring verbeterd, innovatieve nieuwe diensten geïnitieerd en de digitalisering van onze diensten opgevoerd. Ze heeft ook een actieve rol gespeeld in het ondersteunen van openbare besturen bij hun inspanningen om hun klimaatdoelstellingen te bereiken. Van de strijd tegen energiearmoede maakte ze een van haar stokpaardjes om ervoor te zorgen dat niemand aan de kant bleef staan.

Catherine was een gewaardeerd en gerespecteerd persoon bij haar collega's. Ze genoot ook veel aanzien bij onze stakeholders, zoals ons Technisch comité, de openbare besturen, de sociale partners, onze regulator Brugel en vele anderen met wie ze een vertrouwensrelatie had opgebouwd. Haar empathie en scherpe communicatievermogen maakten van haar een waardevolle gesprekspartner.

Maar naast haar professionele vaardigheden is het vooral de vrouw die de actie niet schuwde die in ons geheugen gegrift zal blijven. Altijd glimlachend, positief en oprecht. Ze was te allen tijde een luisterend oor voor iedereen en ze schonk je het gevoel van gewaardeerd te worden, of dat nu in een vergadering was, bij een kopje koffie of tijdens een van haar  vluchtige middagpauzes.

Onze gedachten gaan uit naar haar familie, vrienden en iedereen die het geluk had haar te kennen en met haar te werken